Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Dragsholm Slot har de seneste årtier været igennem en rivende udvikling som hotel og restaurant og er i dag et foretrukken besøgsmål for såvel nationale som internationale gæster. Slottet gæstes af private på eventyr, af virksomheder, når beslutninger skal sættes i historisk perspektiv og af selskaber til fejring af livets store begivenheder.

Efter 13 succesrige år takker Claus Henriksen af som køkkenchef, og han erstattes af Jeppe Foldager. Det har været en fantastisk rejse, hvor Claus har skabt et enestående og meget personligt køkken baseret på råvarerne fra Lammefjorden, som baronen på slottet tog initiativ til at inddæmme. Efter Claus’ indtog på slottet i 2008 fik vi ros og top-anmeldelser af de danske madanmeldere, og rejsen kulminerede med en Michelin-stjerne i 2017 samt optagelse i Relais & Châteaux som kom året efter.

”Claus har gjort et fantastisk innovativt arbejde og i den grad taget slottets kultur og historie til sig, ligesom han dygtigt og ambitiøst har samarbejdet med de lokale avlere om råvarer og forædlede produkter fra området. Her har Claus indfriet vores ambitioner om at skabe et unikt terroir-køkken til slottet. Vi siger Claus tak for en fornem indsats og ser frem til fortsat at have ham tilknyttet slottet i forbindelse med vores kommende Food Lab i Herskabsstalden,” fortæller Mads Hylleholt Bøttger, Slotsejer, og fortsætter:

”Vores nye køkkenchef, Jeppe Foldager kommer på trods af sin unge alder med en masse gastronomisk erfaring i bagagen og de sidste mange år som køkkenchef. Jeppe har bl.a. været sous chef på Søllerød Kro, været en del af Bocuse d’Or, hvor han i 2013 vandt sølv og har senest været køkkenchef på Alberto K og Restaurant Kanalen. Jeppe har ambitioner, der matcher slottets og har stor appetit på at gå om bord i slottets fortælling og glæder sig til, at komme ud hvor rødderne bor og gror.”

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Log ind