Der skulle ikke mange dages coronakrise til, før de første alvorlige meldinger kom fra danske restauranter, som stod tomme for gæster og så ind i en uvis fremtid uden indtægter. Løsningen har for mange været at sælge gavekort til senere brug og/eller lave takeawaymad, men lige om lidt venter endnu en udfordring for restauranterne, skriver Fyens.

De skal indbetale a-skat og arbejdsmarkedsbidrag for marts - selvom der ikke har været nogle indtægter - og det kan komme til at presse likviditeten hos mange, advarer HORESTA.

”Mange virksomheder i restaurationsbranchen er kendetegnet ved ikke at have en stor likviditet. Derfor er de ekstremt presset nu: De har ingen indkomst, men der skal stadig betales skat og arbejdsmarkedsbidrag,” siger Annette Hyldebrandt, som er chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne