I årets udgave af MyImageKonference, hvor 867 mødebookere har bedømt 78 møde- og konferencecentre, topper Marienlyst Strandhotel, den samlede liste over det bedste image. Sidste år var det et andet Helsingør-center, Comwell Borupgaard, der toppede listen.

Analysen laves af MyResearch i samarbejde med Danske Konferencecentre og er et udviklingsværktøj, der giver en masse viden, som centrene kan bruge i udviklingen af deres produkt og deres markedsføring. Den samlede bedømmelse er sammensat af BrandStrength, der bygger på kendskab og lysten til at booke stedet og BrandPosition, der bygger på hvordan stedet bedømmes på 9 kvalitative parametre.

De kvalitative parametre omhandler f.eks. beliggenhed, faciliteter, service og forplejning. Marienlyst Strandhotel topper faktisk på 5 af de 9 parametre, f.eks. bedst på rigtig god mad, mens Søhuset Konferencecenter vurderes bedst på tekniske faciliteter og Storebælt Sinatur Hotel & Konference bedst på beliggenheden. Endelig topper Konventum (også et Helsingør-sted) på at have konkurrencedygtige priser.

Kigger man på hvem der i den samlede top-10 har udviklet sig mest positivt i årets analyse, så er højdespringerne:

- Hotel Vejlefjord, fra nr. 10 til nr. 4

- IDA Conference, fra nr. 19 til nr. 8

- KolleKolle, fra nr. 18 til nr. 9

Herudover identificerer analysen også, hvem der har de mest tilfredse kunder. Her topper Holckenhavn Slot foran Best Western Plus Hotel Svendborg og Rungstedgaard.

"Analysen fortæller også, at mødebookerne i gennemsnit bruger ca. 13 pct. af deres arbejdstid på at booke steder til deres events. Derfor er det svært at være top of mind for et møde- og konferencecenter og netop derfor er det vigtigt at være meget skarp på sin kommunikation og sit produkt i forhold til kundernes behov. Det er hvad denne analyse giver mulighed for og det er derfor, at vi som organisation har engageret os i den," siger direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne