Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Seneste regnskabsår viser millionunderskud. De to forrige regnskabsår er også i minus. Men det er der en rigtigt god forklaring på fortæller Thorsten Stevnhoved, der står i spidsen for Café Vesterå i Aalborg til Nordjyske Stiftstidende.
”Det ser jo blodrødt ud, når man sådan lige ser på tallene, men det skyldes ombygninger og investeringer. Driften i cafeen kører fint. Jeg regner med overskud i omegnen af halv million kroner i kommende regnskabsår.”
Det store underskud i årene 2017-2019 i Cafe Vesterå skyldes ombygninger af køkken, ventilation samt investering i og opstart af Studie 4, som havde til huse lige ved siden af. I stedet for at låne pengene valgte Thorsten Stevnhoved at trække dem ud af kassebeholdningen i cafeen. Studie 4 blev sidste år omdannet til restauranten Struktur, som åbnede i marts.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025