I løbet af Coronakrisen har mange hoteller brugt lejligheden til at opjustere den bæredygtige indsats. For eksempel har de to Small Danish Hotels Skovshoved Hotel og Hotel Faaborg Fjord modtaget turismens internationale miljømærke Green Key.

Eva Nadelmann Haahr og Line Nadelmann, som driver hotellet i Skovshoved, har nu kunnet overbringe deres dedikerede medarbejdere den gode nyhed.

De ser frem til at byde velkommen til deres certificerede hotel - og vise alle de initiativer, som er iværksat det seneste år for at leve op til Green Keys skrappe miljøkrav. For eksempel er alle brusere og håndvaske er gennemgået, så de ikke spilder for meget vand, rengøringsprodukter er udskiftet og stedets affaldssortering er forbedret.

Læs mere her.

På Hotel Faaborg Fjord er de fortsat i gang med store miljøforbedringer. Efter at direktør Ulrich Bastrup og salgschef Maria Klausen er startet på hotellet, har de sat gang i en større transformering med hotellet, hvor der er en grøn tråd i alt arbejdet.

Under renovering bliver så meget som muligt genbrugt. Reception og borde istandsættes og filmes i stedet for at blive udskiftet, mens plastik møbler sættes udenfor på altan og udeområder, og de nye tæpper er lavet af genbrugt reb.

Læs hele historien om Hotel Faaborg Fjord her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne