En sommer uden de sædvanlige turister tvinger restauranterne til at tænke nyt. For at komme ud af byen og ud af coronakrisen har flere byrestauranter lavet popup-versioner af sig selv og sat pløkkerne i ude i det danske sommerland, hvor danskerne holder ferie, skriver DR.

Jonathan Tam er køkkenchef på michelinrestauranten Relæ. Normalt møder han ind på Jægersborggade på Nørrebro i København, men i juli og halvdelen af august ligger restauranten i Frændekilde i Nordsjælland.

”Det er en anderledes tid for os alle sammen. Alt er forandret. Vi tænkte: 'okay, lad os fokusere på at lave noget sjovt'. Det er ret fantastisk. Det viser, at vi i restaurationsbranchen er i stand til at være kreative, når vi bliver sat i en vanskelig situation,” siger han.

HORESTA, vurderer, at København i år mister op mod 70 procent af de normale turismeindtægter fra hotelgæster i perioden fra juni til og med august. På dette tidspunkt af året ville hotellerne normalt være mellem 85 og 90 procent fyldte, men lige nu er tallene mellem 8 og 15 procent, vurderer organisationen.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne