Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Unge fra sårbare familier får mulighed for at lære tricks i køkkenet og få inspiration fra nogle af landets allerbedste kokke. I år vil deltagerne på Blå Kors' sommerlejr for unge i Hillerød få besøg af to kokke fra det danske kokkelandshold, som vil arrangere en udendørs workshop i madlavning i samarbejde med dagligvarekæden Lidl.
Det er holdkaptajn Christian Wellendorff for Kokkelandsholdet, der sammen med en kollega vil guide de unge gennem workshoppen den 6. juli. Dagens menu bliver kærnemælkskoldskål med danske jordbær og karamelliseret hvid chokolade.
"Det er vigtigt for os at udbrede kendskabet til den danske madkultur og danske råvarer. Vi vil inspirere de unge mennesker til at lave ”hjemmelavet mad” og vælge de sunde og friske råvarer frem for ”købepizzaen og kebabben”, og måske er der nogle af de unge, som får appetit på at vælge kokkeuddannelsen, det ville da være helt fantastisk!" siger Christian Wellendorf, som er holdkaptajn på Kokkelandsholdet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025