Et nyt Zleep-hotel i Schweiz får navnet Zleep Hotel Zurich Kloten og vil bestå af 90 værelser samt en reception med dertilhørende lounge og bar. Zleep Hotels får i det nye bykvarter selskab af restauranter, butikker og private lejligheder. Transportmulighederne i området er gode, og dét for såvel kørende som gående gæster. I forlængelse af hotellet ligger nemlig en stor, offentlig parkeringsgarage, og Kloten togstation er ligeledes inden for rækkevidde.

”Selvom vores branche i øjeblikket står i en vanskelig situation, har vi tro på fremtiden – det skal vi have – og derfor glæder det mig, at Deutsche Hospitality har fået igangsat et yderst spændende hotelprojekt i Schweiz”, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Zleep Hotel Zurich Kloten skal driftes af Säntis Home AG, der således vil agere franchisetager:

”Det er fantastisk, at vi nu kan præsentere Zleep på det schweiziske marked”, fortæller Thomas Willms, CEO i Deutsche Hospitality og fortsætter: ”Idet vi stræber efter at udvide Zleeps potentiale i Schweiz over de kommende år, er Säntis AG vores ideelle, strategiske franchisepartner”.

Zleep Hotels har allerede annonceret flere hotelprojekter i samarbejde med Deutsche Hospitality i lande som Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne