Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Parret Maria Charlotte Larsen og Olivier Geppel fik en aha-oplevelse i 2017, skriver MigOgKbh.dk:
”Vi kiggede i vores grøntsagsskuffe, der bød på – i vores optik – enormt kedelige grøntsager, der havde fået pletter eller mistet sin sprød- eller friskhed, siden vi købte dem, som da vi købte dem. Men nu inspirerer grøntsagerne os, og vores kreative sans kommer virkelig i spil, da vi ikke kasserer dem længere men finder i stedet finder på nye, spændende måder at tilberede dem på”.
Og nu har de så taget skridtet fuldt ud og åbnet en salat- og spisebar på Vesterbro, hvor kort holdbarhedsdato og grimme grøntsager er konger.
Stedet hedder Minimer og har fokus på at minimere madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025