Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Parret Maria Charlotte Larsen og Olivier Geppel fik en aha-oplevelse i 2017, skriver MigOgKbh.dk:

”Vi kiggede i vores grøntsagsskuffe, der bød på – i vores optik – enormt kedelige grøntsager, der havde fået pletter eller mistet sin sprød- eller friskhed, siden vi købte dem, som da vi købte dem. Men nu inspirerer grøntsagerne os, og vores kreative sans kommer virkelig i spil, da vi ikke kasserer dem længere men finder i stedet finder på nye, spændende måder at tilberede dem på”.

Og nu har de så taget skridtet fuldt ud og åbnet en salat- og spisebar på Vesterbro, hvor kort holdbarhedsdato og grimme grøntsager er konger.

Stedet hedder Minimer og har fokus på at minimere madspild.

Læs hele historien her.

Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza

Sebastian Kamieniarczyk er ny General Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza. Med international erfaring skal han videreudvikle hotellets stærke profil.

Log ind