Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madlavning lå lavt på listen over, hvad danskerne foretog sig den 1. januar, men til gengæld tårnede burger både de kinesiske og indiske menuer på bestillingslisterne blandt Just Eats 2.400 restaurant-partnere.
”Det er næsten blevet en lige så stor tradition at få takeaway den 1. januar som kransekage nytårsaften. Derfor havde vi kridtet leverings-skoene og stod klar til en af de travleste dage på året, da 2020 for alvor satte i gang. Der var mange nye tal her på årets første dag. Udover de mange bestillinger på det kinesiske og indiske køkken sammenlignet med en almindelig dag, steg antallet af bestillinger på burgere på årets første dag gevaldigt i år, faktisk 20 pct. mere på burger cuisine sammenlignet med 1. januar 2019”, siger Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat.
Antallet af takeaway-bestillinger steg markant den 1. januar 2020. Særligt salget af burgere, der ikke bare slog de almindelige dage i 2019, men også var 20 pct. højere end 1/1 2019.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024