Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En af Frankrigs førende kokke, den 69-årige Marc Veyrat, har tirsdag fået afslag på et søgsmål mod restaurantguiden fra Michelin, skriver FødevareWatch.dk.
Kokken havde lagt sag an mod den prestigefulde spiseguide, efter at hans restaurant i januar 2019 var blevet nedgraderet fra tre stjerner - det højst mulige antal - til to stjerner. En del af guidens begrundelse var, at restauranten, Maison des Bois, havde benyttet sig af engelsk cheddarost i ostesouffléen.
Det er ifølge Veyrat dog forkert. Restauranten skal i stedet have brugt franske oste, og den stærke gule farve skal være kommet fra safran.
Veyrat havde derfor forlangt at se Michelin-anmelderens notater samt en kvittering fra restaurantbesøget. Men det blev altså afvist af domstolen i Nanterre lidt uden for Paris. Her lød det, at kokken ikke havde fremlagt "et eneste bevis" for, at restauranten havde lidt skade af at blive nedgraderet i guiden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025