Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Byens Hotel ønsker at bringe en storbytendens til de gamle hoteller i landets provinsbyer og starter med Jørgensens Hotel, der genrejses til ære og værdighed igen.

”Vi ønsker at skabe et brand for unikke hoteller indrettet i smukke bygninger med historie, karakter og noget på hjerte. Vi vil fortælle historien i en samlet oplevelse, hvor gæster mærker historiens vingesus gennem bygningen og bliver håndholdt af et personligt værtskab. Derfor er de smukke lofter ikke bare smukke, men så vigtige, at verdens førende eksperter hidkaldes,” siger forpagter og CEO for Byens Hotel, Mads Hylleholt Bøttger, der samtidig anerkender ejeren CASAs vilje og evne til at renovere bygningen til fordums skønhed.

Heidi Zilmer fra Odder arbejder som dekorationsmaler med forgyldning tæt sammen med de Italienske specialister, Caterina Manisco og Stefano Lucá, der bl.a. har Vatikanmuseet og Hotel Ritz i Paris på CV’erne. De er ”barok-malere” og tilhører fagets absolutte verdenselite. De er i Horsens for at medvirke til, at Jørgensens Hotel bliver et moderne og tidssvarende hotel solidt plantet i tid og sted. Hele bygningen – fra kælder til kvist – restaureres med samme blik.

Jørgensens Hotel holder åbningsreception den 15. marts.

Hotel Insights 2024 - Jylland

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2024 - København

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Fik smugkig på dansk kædes kommende hotel

De gæster, som trodsede den silende regn og tog til rejsegilde på rastepladsen Recharge City, fik et smugkig på Zleep Hotel Horsens, hvor man vil forsøge at imødekomme en særlig efterspørgsel.

Log ind