Byens Hotel ønsker at bringe en storbytendens til de gamle hoteller i landets provinsbyer og starter med Jørgensens Hotel, der genrejses til ære og værdighed igen.

”Vi ønsker at skabe et brand for unikke hoteller indrettet i smukke bygninger med historie, karakter og noget på hjerte. Vi vil fortælle historien i en samlet oplevelse, hvor gæster mærker historiens vingesus gennem bygningen og bliver håndholdt af et personligt værtskab. Derfor er de smukke lofter ikke bare smukke, men så vigtige, at verdens førende eksperter hidkaldes,” siger forpagter og CEO for Byens Hotel, Mads Hylleholt Bøttger, der samtidig anerkender ejeren CASAs vilje og evne til at renovere bygningen til fordums skønhed.

Heidi Zilmer fra Odder arbejder som dekorationsmaler med forgyldning tæt sammen med de Italienske specialister, Caterina Manisco og Stefano Lucá, der bl.a. har Vatikanmuseet og Hotel Ritz i Paris på CV’erne. De er ”barok-malere” og tilhører fagets absolutte verdenselite. De er i Horsens for at medvirke til, at Jørgensens Hotel bliver et moderne og tidssvarende hotel solidt plantet i tid og sted. Hele bygningen – fra kælder til kvist – restaureres med samme blik.

Jørgensens Hotel holder åbningsreception den 15. marts.

HORESTA om kontant afregning: ”Giv os frihed til at sige ’nej tak’”

For mange hoteller og restauranter er det omkostningstungt og ressourcekrævende at modtage samt håndtere kontanter. Derfor har HORESTA i fællesskab med flere end 150 af branchens virksomheder i dag indrykket en annonce i Børsen med budskabet om, at det skal være frit for virksomhederne at afvise kontanter i alle døgnets timer, hvis den enkelte forretning ønsker det.

Nu rammer recessionen: Fald i efterspørgsel er turistbranchens største udfordring

Manglende hænder har længe været overskriften i den danske turistbranche, men nu har en ny udfordring overhalet problemet med at finde den nødvendige arbejdskraft. Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik vurderer turistbranchen samlet set, at faldende efterspørgsel hos forbrugerne er branchens største barriere for at udvikle og drive forretningen, skriver Turistmonitor.dk.

HORESTA: Boom i hotelværelser i hård opbremsning

I de seneste år er der åbnet masser af nye overnatningssteder, men i de kommende år er der langt færre projekter, viser en opgørelse fra HORESTA til Jyllands-Posten. Siden 2018 er der hvert år blevet tilført som minimum mellem 1.000 og 1.500 hotelværelser i hovedstaden. I 2023 og 2024 er der kun planlagt få hoteller og udvidelser med op mod 500 ekstra værelser årligt.

Log ind