Byens Hotel ønsker at bringe en storbytendens til de gamle hoteller i landets provinsbyer og starter med Jørgensens Hotel, der genrejses til ære og værdighed igen.

”Vi ønsker at skabe et brand for unikke hoteller indrettet i smukke bygninger med historie, karakter og noget på hjerte. Vi vil fortælle historien i en samlet oplevelse, hvor gæster mærker historiens vingesus gennem bygningen og bliver håndholdt af et personligt værtskab. Derfor er de smukke lofter ikke bare smukke, men så vigtige, at verdens førende eksperter hidkaldes,” siger forpagter og CEO for Byens Hotel, Mads Hylleholt Bøttger, der samtidig anerkender ejeren CASAs vilje og evne til at renovere bygningen til fordums skønhed.

Heidi Zilmer fra Odder arbejder som dekorationsmaler med forgyldning tæt sammen med de Italienske specialister, Caterina Manisco og Stefano Lucá, der bl.a. har Vatikanmuseet og Hotel Ritz i Paris på CV’erne. De er ”barok-malere” og tilhører fagets absolutte verdenselite. De er i Horsens for at medvirke til, at Jørgensens Hotel bliver et moderne og tidssvarende hotel solidt plantet i tid og sted. Hele bygningen – fra kælder til kvist – restaureres med samme blik.

Jørgensens Hotel holder åbningsreception den 15. marts.

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind