Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den franske restaurant L'Auberge du Pont de Collonges, der også er kendt under navnet Bocuse efter den afdøde kok Paul Bocuse, mister en af sine tre Michelin-stjerner. Det oplyser Michelin-guiden ifølge franske nyhedsbureau AFP, skriver DR.

Paul Bocuse var en legendarisk skikkelse i fransk gastronomi. Han har lagt navn til den mest prestigefulde kokkekonkurrence, Bocuse d'Or - der også kaldes det uofficielle kokke-verdensmesterskab.

I 1965 fik restauranten for første gang tre stjerner i Michelin-guiden. Og det havde den resten af Paul Bocuses liv. I 2020-udgaven af Michelin-guiden vil restauranten i Lyon dog kun have to stjerner.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind