Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den franske restaurant L'Auberge du Pont de Collonges, der også er kendt under navnet Bocuse efter den afdøde kok Paul Bocuse, mister en af sine tre Michelin-stjerner. Det oplyser Michelin-guiden ifølge franske nyhedsbureau AFP, skriver DR.

Paul Bocuse var en legendarisk skikkelse i fransk gastronomi. Han har lagt navn til den mest prestigefulde kokkekonkurrence, Bocuse d'Or - der også kaldes det uofficielle kokke-verdensmesterskab.

I 1965 fik restauranten for første gang tre stjerner i Michelin-guiden. Og det havde den resten af Paul Bocuses liv. I 2020-udgaven af Michelin-guiden vil restauranten i Lyon dog kun have to stjerner.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Danske hoteller får Michelin-nøgler for første gang

Michelin har nu udvidet sin verdensberømte vurdering fra restauranter til hoteller. Ved en global afsløring i Paris den 8. oktober har i alt ni danske hoteller for første gang modtaget en eller flere af de nye Michelin-nøgler, der hylder ekstraordinære hoteller.

Log ind