Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ved slutningen af 2019 kan Messecenter Herning se tilbage på et år med 1.071.945 besøgende til de i alt 356 arrangementer fordelt på koncernens fire lokationer MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, MCH Arena og Jyske Bank Boxen. Det er andet år i træk, at flere end en million besøgende har lagt vejen forbi Herning til fagmesser, publikumsudstillinger, kongresser, møder, kultur- og sportsarrangementer samt større fester, og det glæder administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

”I MCH elsker vi at have gæster. Værtskabet er vores passion. Derfor ser vi med stor glæde tilbage på endnu et år med flere end en million gæster. Det er rigtig mange mennesker og kun muligt takket være gode samarbejdspartnere og dedikerede medarbejdere”, siger Georg Sørensen, der ser tilbage på et begivenhedsrigt år og årti, der har budt på både udvikling og fornyelse i MCH.

MCH præsenterer seks messer på 50 dage i Herning

MCH starter året med seks messer på bare 50 dage og ifølge professor ved Roskilde Universitet og ekspert i service og oplevelse, skal værdien af det personlige møde ikke underkendes, når der afholdes messer. MCH er mødestedet for 50.000 virksomheder og byder i 2024 på 17 messer.

Log ind