Efter en lille vinterpause genåbner Bondestuen i Odense på onsdag, og meget vil være ved det gamle, men en hel del vil også være splinternyt. Således er det en ny ejerkreds, der vil drive Bondestuen fremover, og den daglige leder er også et nyt ansigt, skriver Fyens Stiftstidende.

En af de vigtigste nyskabelser, som de nye folk bag den gamle restaurant satser på, er udeservering. De sidste tilladelser fra kommunen er endnu ikke ankommet, men planen er, at der skal være plads til 100 gæster udenfor på en delvist overdækket terrasse/ gårdhave.

Jon Tølbøll er del af den nye ejerkreds. Hans oldeforældre købte restauranten i 1929, og den har været i familien eje lige siden. Dog har den siden midten af 80'erne været bortforpagtet.

Læs hele historien her.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne