Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter en lille vinterpause genåbner Bondestuen i Odense på onsdag, og meget vil være ved det gamle, men en hel del vil også være splinternyt. Således er det en ny ejerkreds, der vil drive Bondestuen fremover, og den daglige leder er også et nyt ansigt, skriver Fyens Stiftstidende.
En af de vigtigste nyskabelser, som de nye folk bag den gamle restaurant satser på, er udeservering. De sidste tilladelser fra kommunen er endnu ikke ankommet, men planen er, at der skal være plads til 100 gæster udenfor på en delvist overdækket terrasse/ gårdhave.
Jon Tølbøll er del af den nye ejerkreds. Hans oldeforældre købte restauranten i 1929, og den har været i familien eje lige siden. Dog har den siden midten af 80'erne været bortforpagtet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025