Bygningen til det tidligere Hotel Rossini i Valby har fået ny ejer, der renoverer for millioner, inden der kommer ny kendt operatør, skriver Standby.dk. Hotellet udvides med cirka 20 nye værelser.

Den nye ejer af hotelejendommen er som nævnt De Forenede Ejendomsselskaber, DFE, hvis administrerende direktør, Henrik Jensen, siger til STANDBY.dk:

”Der kommer et kendt nyt hotelkoncept, vi er i gang med at renovere hele bygningen for et tocifret millionbeløb så den kommer i tip top-stand. Vi har ikke konfirmeret de endelige aftaler, vi er meget langt i forhandlingerne, men kan ikke røbe noget endnu. Vi forventer at være på plads til foråret.” Hvem operatøren af Hotel Rossini bliver fremover, vides endnu ikke – det kan være en eksisterende hotelkæde i København eller en kæde, der gerne vil ind på markedet i hovedstaden.

VISITOR: Conciergen løfter god service til noget ekstraordinært

Menneskelig kontrakt går aldrig af mode, mener Katrine Vasegaard Thomsen, der er concierge på Hotel d’Angleterre. Selvom hun er forholdsvis ny i erhvervet, så er hun allerede blevet mødt med mange specielle forespørgsler, og hun brænder for at gøre gæsternes drømme til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne