Rasmus Storgaard har renoveret et 1200m2 stort vandværk i København fra kælder til kvist og fremstår nu som helt ny restaurant, skriver MigOgKbh.dk.

”Mit mål med Vandværkets Restaurant og Cafe er, at forkæle folk med virkelig god mad i varme og rare omgivelser,” siger Thomas Fischer, der er køkkenchef og medejer af Vandværkets Restaurant og Cafe. (Tidl. Formel B, Vallø Slotskro og Hotel Josty)

Restauranten har fokus på at have fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Udespise-branche oplever voldsomt boom

Tal fra HORESTA viser, at danskerne gennemsnitligt spiser mad udefra 1,6 gange om ugen, skriver B.T. Danskernes appetit på at spise ude er blevet så voldsom, at hele branchen oplever et massivt boom.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne