Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Allan Bruhn var en af fire grundlæggere af det danske IT-infrastruktur- og sikkerhedshus, Conscia, der i dag har over 700 medarbejdere i seks lande.

”Det er selvfølgelig lidt af et brancheskift. Men både i IT- og i konferenceverden handler det jo om at være med til at skabe de bedste betingelser for mennesker, og det har altid været min drøm,” siger Allan Bruhn.

Adm. direktør hos MESSE C i Fredericia fejrer 10-års jubilæum

Med en lang karriere bag sig fra ledende stillinger i hotelbranchen, skiftede Grete Højgaard for nu 10 år siden hoteldriften ud med ansvaret for Messe C i Fredericia. I løbet af sine 10 år i chefstolen hos Messe C, har hun skabt et veldrevet og moderne messecenter med et positivt økonomisk resultat. Grete Højgaard spiller en aktiv rolle i både Fredericias og trekantsområdets by- og erhvervsliv og sidder med i en lang række udvalg og bestyrelser.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne