Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frosten har endnu ikke for alvor ramt den danske vinter, men hoteller og restauranter skøjter alligevel som Bambi på den glatte is rundt i de vidt forskellige affaldsordninger, der er i kommunerne, skriver Cleantechwatch.dk.
Sådan lyder budskabet fra HORESTA, som savner konkrete rettesnore og bedre vejledning til at få skruet de bedste ordninger sammen, når det gælder det husholdningslignende affald, virksomhederne producerer.
Særligt for virksomheder med kæder fordelt over landet er det en hovedpine, at ordningerne i vid udstrækning er forskellige, mener HORESTA.
"Vi har mange virksomheder, som er i kæder i flere forskellige kommuner, som så ikke kan lave en generel ordning. Og når vi skal rådgive vores medlemmer, kan vi heller ikke sige noget, der er generelt, fordi det skal tilpasses til den enkelte kommunes ordning," siger Mikal Holt Jensen, miljøchef hos HORESTA og ansvarlig for miljømærket Green Key.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025