Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ikke underligt, at Hotel Fjordgården de seneste år har satset "grønt". Ikke nok med, at det mindsker hotellets "miljøfodspor"; det er faktisk også en god forretning for hotellets ejer. De sidste tre år er der investeret tre-fire millioner kroner i energioptimering, og der er foretaget en række tiltag for at hindre eksempelvis madspild, skriver dbrs.dk.
Blandt andet er der investeret i varmevekslere, krydsvekslere og blandesløjfer; det kommende kurbad er selvfølgelig også indrettet efter de mest besparende principper, fortæller direktør Brian Madsen.
Hotel Fjordgårdens restaurant har også fokus på brug af lokale råvarer; den har haft stor succes med portionsanretninger af både morgenmad og kolde buffetretter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles opråb mod ulovlig udlejning
21-10-2025
-
McDonald’s topper danskernes liste over to-go-kaffe
21-10-2025
-
Comwell åbner luksushotel i historisk bankbygning i København
21-10-2025
-
Airbnb under skærpet EU-lup: Udlejning skaber ustabilitet
21-10-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen når ny august-rekord
21-10-2025
-
CORI Hornbæk Hotel indtræder i eksklusiv sammenslutning og får ny direktør
21-10-2025
-
Familiedrevet hotel på Lolland-Falster sat til salg for 27 mio. kr.
21-10-2025
-
Ny besøgsrekord i Djurs Sommerland trods regn og grå skyer
21-10-2025
-
Nets: Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay
21-10-2025