Højstole og kravlende unger under bordene er ikke længere at finde på smørrebrødsrestauranten Bar Rye i København. Fra 1. januar har restauranten forbudt sultne kunder under 12 år adgang. Smørrebrødsrestauranten Bar Ryes ejer, Anette Kjersgaard, har besluttet, at Bar Rye skal være helt børnefri, fortæller Berlingske.

At restauranter ønsker en aldersbegrænsning, er ikke noget, de oplever ofte hos HORESTA. Tværtimod.

”Der er ikke lavet statistik på området, men det er ikke noget, vi ser. Jeg har været her i ti år, og ingen har nogensinde efterspurgt rådgivning på området,” siger Kaare Friis Petersen, der er erhvervsjuridisk chef i HORESTA.

Ifølge Kaare Friis Petersen er det altid op til den enkelte forretningsdrivende, om man ønsker særlige retningslinjer på sin restaurant eller sit hotel.

Har du fået læst?

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Udespise-branche oplever voldsomt boom

Tal fra HORESTA viser, at danskerne gennemsnitligt spiser mad udefra 1,6 gange om ugen, skriver B.T. Danskernes appetit på at spise ude er blevet så voldsom, at hele branchen oplever et massivt boom.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne