Med konkurrencen ”Hvordan vil I leve op til FN’s Verdensmål?” ønsker Danhostel at være med til at aktivere skoleklasserne rundt om i landet til at arbejde med verdensmålene. Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet.

De heldige vindere kunne vinde et lejrskoleophold på et valgfrit Danhostel til en værdi af kr. 20.000. Det blev 8. årgang på Gram Skole i Haderslev, der løb af med sejren.

Juryen, der rent fagligt skulle vurdere de mange indkomne bidrag fra skolerne, bestod af repræsentanter fra HORESTA og Danhostel. Jurymedlem Mikal Holt Jensen, miljøchef og Green Key ansvarlig i HORESTA, var ikke et sekund i tvivl om, hvilken klasse, der skulle modtage første præmien. I sin bedømmelse siger han bl.a.:

”Med deres bidrag viste klassen, at alle elever havde deltaget aktivt i arbejdet med verdensmålene og at deres mål og fokus var at videreformidle budskabet til både kommunen og til andre skoleklasser. De havde udarbejdet en lang række spændende elementer i form af spil, konkurrencer og undervisningsmaterialer, som var både kreativt og sjovt udformet. Materialerne vil uden tvivl bidrage til at andre klasser kommer til at arbejde med verdensmålene,” udtaler Mikal Holt Jensen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne