Her er børn under 12 år ikke velkommen – af hensyn til stedets øvrige gæster. Sådan har en københavnsk frokostrestaurant for nylig meldt ud. Det er pænt af dem, men for mit vedkommende må jeg melde, at det hensyn behøver de ikke at tage, for jeg ville aldrig have lyst til at frekventere et sted med en sådan udmelding, skriver Gastros chefredaktør Jesper Uhrup i en klumme.

”Der findes ikke umulige børn. Eller jo, det gør der i høj grad, men skytset skal rettes mod forældrene, for problemet er ikke børnene, men deres forældre, der ikke er i stand til at styre ungerne og sætte grænser for dem. Som forældre er det ens ansvar at sikre sig, om ens børn og et givent sted nu også er et heldigt match. Man tager eksempelvis ikke fire højenergiske og overspeedede børn med til Svinkløv Badehotel, når man ved (eller bør vide), at det er sted, andre gæster netop kommer til for at få ro og geare ned,” skriver han.

Han skriver, at han har spist ude tusindvis af gange de seneste 20-25 år, og han kan ikke på stående fod komme i tanke om episoder, hvor han har været generet af børn.

Læs hele klummen her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne