Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Her er børn under 12 år ikke velkommen – af hensyn til stedets øvrige gæster. Sådan har en københavnsk frokostrestaurant for nylig meldt ud. Det er pænt af dem, men for mit vedkommende må jeg melde, at det hensyn behøver de ikke at tage, for jeg ville aldrig have lyst til at frekventere et sted med en sådan udmelding, skriver Gastros chefredaktør Jesper Uhrup i en klumme.
”Der findes ikke umulige børn. Eller jo, det gør der i høj grad, men skytset skal rettes mod forældrene, for problemet er ikke børnene, men deres forældre, der ikke er i stand til at styre ungerne og sætte grænser for dem. Som forældre er det ens ansvar at sikre sig, om ens børn og et givent sted nu også er et heldigt match. Man tager eksempelvis ikke fire højenergiske og overspeedede børn med til Svinkløv Badehotel, når man ved (eller bør vide), at det er sted, andre gæster netop kommer til for at få ro og geare ned,” skriver han.
Han skriver, at han har spist ude tusindvis af gange de seneste 20-25 år, og han kan ikke på stående fod komme i tanke om episoder, hvor han har været generet af børn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024