Det såkaldt brune værtshus findes stadig flere andre steder i Horsens, men ånden og kammeratskabet fra knap 53 år i røg og damp på ét af de ældste af dem, Børsen, forsvandt søndag 5. januar, da indehaver Philip Bank serverede den sidste pilsner, skriver EB.dk.

”Det er enormt trist på mange måder. En kultur, en speciel jargon og et unikt fællesskab går tabt, og jeg tænker da lidt på, hvor mange af stamgæsterne nu vil gå hen. Jeg håber ikke, at de vil isolere sig derhjemme og miste alt det, de får her”, siger Philip Bank.

Den tidligere elitefodboldspiller i klubber som Horsens, B 93, Brabrand og Fremad Amager overtog Restaurant Børsen for tre år siden, der som navnet antyder også bestod af et spisested.

Har du fået læst?

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne