Den københavnske restaurant Bar Rye har fået massiv omtale, efter at ejerne har besluttet, at børn under 12 år ikke længere er velkomne i deres restaurant.

Ifølge HORESTA er restaurantens ejere i deres gode ret til selv at bestemme, hvem de ønsker at lukke ind i deres forretning, så længe de ikke kommer i konflikt med diskriminationslovgivningen. HORESTA oplever ikke, at det er en dille, der breder sig, og brancheorganisationen kender ikke til andre danske restauranter, som har indført samme forbud.

Livsstilsekspert Henrik Byager forstår godt, at nogle restauranter vælger at indføre et forbud mod de alleryngste restaurantgæster, og han mener, at det kommer, i takt med at vores spis ude-kultur har ændret sig, så den i dag i højere grad inkluderer vores børn.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne