Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den københavnske restaurant Bar Rye har fået massiv omtale, efter at ejerne har besluttet, at børn under 12 år ikke længere er velkomne i deres restaurant.
Ifølge HORESTA er restaurantens ejere i deres gode ret til selv at bestemme, hvem de ønsker at lukke ind i deres forretning, så længe de ikke kommer i konflikt med diskriminationslovgivningen. HORESTA oplever ikke, at det er en dille, der breder sig, og brancheorganisationen kender ikke til andre danske restauranter, som har indført samme forbud.
Livsstilsekspert Henrik Byager forstår godt, at nogle restauranter vælger at indføre et forbud mod de alleryngste restaurantgæster, og han mener, at det kommer, i takt med at vores spis ude-kultur har ændret sig, så den i dag i højere grad inkluderer vores børn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025