Burgerkæden Halifax, der netop har introduceret 13 nye produkter til detailhandlen, planlægger at udvide sit sortiment med veganske burgerbøffer, skriver FødevareWatch.dk.

I Halifax' 12 restauranter er salget af veganske bøffer steget fra at udgøre 3 pct. af det samlede burgersalg for fem år siden til i dag at udgøre 13 pct.

"Det er vildt positivt, at lysten til omstilling er der i markedet. Det er lige præcis nu, vi skal stå klar og levere på det. Alt andet ville være fuldstændig fjollet," siger direktøren.

Markedet for plantebaserede burgerbøffer er præget af en vis hype med stigende konkurrence fra mange nye spillere, der iler til. Globalt går giganter som amerikanske Impossible Foods og Beyond Meat forrest, mens Naturli Foods dominerer i Danmark. Nu står endnu en spiller altså klar til at indtage det marked.

Fuld skrald på restaurant-svingdøren i Odense

Den enes død, den andens brød", siges det. Et udtryk, der i den grad passer på restaurationsbranchen. Når én restaurant lukker, står der som oftest en ny restauratør klar til at overtage lokalerne og prøve lykken, skriver Fyens.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne