Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nogle af nøglekriterierne for at lykkes som bæredygtigt konferencested eller bæredygtigt hotel er kommunikation, troværdighed, og det at medarbejderne fungerer som ambassadører, når de er på arbejde. Medarbejderne kan nemlig være en kæmpe ressource for hospitalitybranchen i den grønne omstilling, siger Trine Plambech, som er ansvarlig for Intelligent Bæredygtighed på Alexandra Instituttet, som hjælper virksomheder med den grønne omstilling til Erhvervsmagasinet CSR.
Men der skal naturligvis også konkrete og bæredygtige tiltag til, for at gæsterne føler, at et konferencested eller et hotel gør en forskel:
"Forbrugerne bekymrer sig om bæredygtighed og den grønne omstilling. Derfor ser vi flere og flere initiativer i branchen såsom at servere gårsdagens brød i ristet form til morgenbuffeten, generelt at begrænse mængden af mad i buffeten, og for eksempel at sætte gamle badeværelser i stand i stedet for at rive dem ned" siger Trine Plambech i denne udgave af podcasten Bæredygtig Business, som du kan lytte til her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024