Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der har været gang i køkkenet og godt med mennesker det seneste år hos Restaurant Sejlklubben på havnen i Kerteminde. Derfor kan Lene og John Carlsen se tilbage på deres første år som forpagtere af spisestedet med glæde, skriver Fyens.dk.
De tidligere ejere forlod restauranten efter at være rendt ind i et voldsomt stormvejr på Facebook, hvor blandt andet et opslag om bladlus og fluer i maden blev delt mere end 3600 gange.
I forbindelse med overtagelsen fortalte John Carlsen, at han håbede, folk ville give stedet en ny chance, så tilliden og restaurantens rygte kunne blive genoprettet. Det føler John Carlsen, er lykkedes og beskriver det første år som værende "kanon godt".
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Joe & The Juice sætter turbo på global ekspansion
13-05-2025
-
Scandic opruster: Flere hoteller og ny franchise-strategi i Danmark
13-05-2025
-
Fremgang i Københavns Lufthavn trods global uro
13-05-2025
-
Turister belønnes igen for grøn adfærd i København
13-05-2025
-
Global uro får flere danskere til at overveje ferie hjemme
13-05-2025
-
Den norske stat træder ind som medejer i Norwegian
13-05-2025
-
Hotel Vildbjerg skal finde ny køkkenchef
13-05-2025