Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelinrestauranterne på tværs af hele Norden er blevet markant bedre til at forvandle gourmet til guld. Det viser en gennemgang af alle de tilgængelige regnskaber bag michelinrestauranterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland forud for mandagens uddeling af nordiske stjerner i Trondheim, skriver Børsen.
Hos Danmarks 28 michelinrestauranter er bundlinjen i gennemsnit steget 75 pct. fra 2017 til 2018. Det afslører de nyeste offentliggjorte regnskaber for de 19 restauranter, Børsen kan finde tal for.
En af dem, som har forbedret indtjeningen markant, er de to Kadeau-restauranter, der i 2017 slog et hul i jorden og tabte 5,6 mio. kr. Forklaringen bag fremgangen skal bl.a. findes i, at man er blevet langt bedre til at bruge it-løsninger til at måle på forretningen.
"Vi bruger business intelligence mere og mere. Vi kan hele tiden holde øje med dækningsgrad, lønprocent, omsætning og snitsalg pr. gæst," lyder det fra medejer og direktør Magnus Klein Kofoed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025