Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelinrestauranterne på tværs af hele Norden er blevet markant bedre til at forvandle gourmet til guld. Det viser en gennemgang af alle de tilgængelige regnskaber bag michelinrestauranterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland forud for mandagens uddeling af nordiske stjerner i Trondheim, skriver Børsen.
Hos Danmarks 28 michelinrestauranter er bundlinjen i gennemsnit steget 75 pct. fra 2017 til 2018. Det afslører de nyeste offentliggjorte regnskaber for de 19 restauranter, Børsen kan finde tal for.
En af dem, som har forbedret indtjeningen markant, er de to Kadeau-restauranter, der i 2017 slog et hul i jorden og tabte 5,6 mio. kr. Forklaringen bag fremgangen skal bl.a. findes i, at man er blevet langt bedre til at bruge it-løsninger til at måle på forretningen.
"Vi bruger business intelligence mere og mere. Vi kan hele tiden holde øje med dækningsgrad, lønprocent, omsætning og snitsalg pr. gæst," lyder det fra medejer og direktør Magnus Klein Kofoed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025