Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sund og nærende kost samt bevægelse er opskriften på konferencer, hvor deltagerne er i stand til at fastholde et højt engagement. Det ved man på mange konferencecentre, som over de senere år har tilpasset menuen, så den indeholder mindre tilsat sukker og kød og i stedet flere grøntsager, frugt, fisk osv.

“Det er en stor investering at holde et møde eller en konference, så man vil også gerne have, at deltagerne får mest muligt ud af dagen, og at folk er friske og klar til at følge med efter frokost. Det er både det bedste for deltagerne og for arrangørerne med en god, stabil dag med sund mad.,” siger Helene Hallre, hoteldirektør ved Radisson Blu Scandinavia i Aarhus til dagbladet Børsen.

Hos HORESTA mærker man også efterspørgslen på en sundere forplejning. Det er en tendens, der bliver mere og mere tydelig. Det er efterhånden noget, som kunderne bare forventer, siger Tine Skriver, fødevarechef i HORESTA. Hun oplever også, at der er fokus på at servere maden i mindre portioner.

Læs mere i tirsdagens udgave af Børsen Møder og Konferencer.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Stor hoteludvidelse skaber bekymring hos naboer

Et flertal af politikerne i Aalborg Kommune har sagt god for en hoteludvidelse, der kan give byen sit første femstjernede hotel. Men planerne er upopulære blandt beboere i området.

Log ind