Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange hoteller er kommet langt med den grønne omstilling, og det nyder ikke kun naturen godt af. Hotellernes bundlinje kan også blive påvirket i positiv retning, skriver Fyens.dk.
Det fortæller Marie Rørdam Fenger, der er Senior Digital Innovation Specialist på Alexandra Instituttet i Aarhus. Hun har lavet flere undersøgelser og forskningsprojekter om grøn omstilling i hotelbranchen.
Konklusionen er, at hotellerne både kan spare penge ved at arbejde på et mindre madspild og et reduceret vandforbrug, med en stærk grøn profil har de også nemmere ved at rekruttere attraktive medarbejdere, og samtidig er der stigende efterspørgsel efter konference- og overnatningsfaciliteter, der belaster miljøet mindst muligt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024