Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er gang i receptionen hos de små kroer og hoteller uden for hovedstaden. For første gang siden 2007 er det samlet set lykkedes den gruppe at få sorte tal på bundlinjen, viser en ny rapport fra HORESTA ifølge TV-Avisen.
”Kroer og mindre hoteller rammer lige ind i tidens rejsetrends. Gæsterne efterspørger i dag autenticitet, de vil have bæredygtige rejser, og de vil være som de lokale,” siger HORESTA administrerende direktør Katia Østergaard.
Hun fortæller, at de hoteller og kroer, som klarer sig godt, typisk har fornyet deres produkt og haft en effektiv markedsføring.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024