Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er gang i receptionen hos de små kroer og hoteller uden for hovedstaden. For første gang siden 2007 er det samlet set lykkedes den gruppe at få sorte tal på bundlinjen, viser en ny rapport fra HORESTA ifølge TV-Avisen.
”Kroer og mindre hoteller rammer lige ind i tidens rejsetrends. Gæsterne efterspørger i dag autenticitet, de vil have bæredygtige rejser, og de vil være som de lokale,” siger HORESTA administrerende direktør Katia Østergaard.
Hun fortæller, at de hoteller og kroer, som klarer sig godt, typisk har fornyet deres produkt og haft en effektiv markedsføring.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024