Christian Puglisi ejer blandt andet restaurant Relæ på Nørrebro i København, som ud over en Michelin-stjerne i mandags også modtog restaurantguidens helt nye bæredygtighedspris, Det Grønne Kløver, skriver netavisen Mit Nørrebro

Sagen er bare, at hverken Christian F. Puglisi selv eller hans medarbejdere er blevet bedt om at dokumentere, at og hvordan de arbejder med bæredygtighed. Det Grønne Kløver blev uddelt udelukkende på baggrund af en telefonsamtale med restaurantens køkkenchef Jonathan Tam.

“Det er ikke godt nok, Michelin! Det er en pinlig måde at behandle bæredygtighed på her i 2020 og fordummende at bringe det ned på det niveau,” siger Puglisi til netavisen og anklager åbent Michelin for greenwashing – altså for at forsøge på at brande sig til et grønt og bæredygtigt image, der ikke har hold i virkeligheden.

“Michelin deler på den måde fripas ud på må og få i en branche, der i forvejen tager lidt for løst på bæredygtighed,” mener den verdenskendte restauratør, der selv har arbejdet intensivt med bæredygtighed i mange år, bl.a. på hans egen øko-gård Farm of Ideas.

Hele historien kan læses her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne