Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske Bocuse d’Or-kok Ronni Mortensen skal i køkkenet den første af to dage ved Bocuse d’Or Europe i maj. Præmieoverrækkelsen er dagen efter d. 29. kl. 17.15.
Han udtaler:
"Det ser helt fornuftigt ud, og det er bedre end at gå på som de første på dag ét, hvor dommerne ikke har et sammenligningsgrundlag."
"Status er lige nu, at vi er i skarp træning med forberedelserne af retten med vagtler, indtil vi får at vide, hvilke råvarer, der skal bruges til tallerkenretten. Derudover arbejder vi med designet af fadet, sølv til fadet, specialdesignede forme til tilberedningerne og med at få køkkenet til at spille både funktionelt og visuelt, så vi bliver helt klar til konkurrencen."
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024