Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Morten Falk dyrker det nordiske køkkens enkelhed, hvor mange smagsnuancer trylles ud af få råvarer. Det enkle kræver præcision og finesse. Tager man den unge koks cv i betragtning, vidner det om, at netop dette er noget, han formår at mestre. I dag fylder tidligere køkkenchef hos michelinrestauranten Kadeau Bornholm, Morten Falk, 30 år, skriver Børsen.

Han omtales som "Falken" i kokkemiljøet. Et miljø, han helt fra barnsben blev præsenteret for og deltog i, da han voksede op hos en mor og en stedfar, der drev restaurant Kunstpavillonen på et nedlagt landbrug ved Esbjerg. Med en god portion madglæde hjemmefra og utallige timer hos nogle af Danmarks mest respektive køkkener, heriblandt Kong Hans Kælder, Noma og Svinkløv Badehotel, har Falk fået skabt sig en succesfuld karriere. Forinden opstart af egen virksomhed deltog Falk i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or.

Bag sig har fødselaren titlen "Årets Kok" i Danmark i 2014 og vinder af konkurrencen "Sol over Gudhjem" i 2015.

Log ind