Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Jensens Bøfhus måtte fyre 250 ud af 700 medarbejdere, mens Danmark var lukket ned på grund af coronavirus, var det som at løbe ind i et elektrisk hegn, siger Anders Nikolaisen, adm. direktør i bøfkæden, til Børsen.
"Dagene efter fyringerne var stemningen enormt trykket, og en af restaurantcheferne var grædefærdig over at skulle fyre nogle af sine medarbejdere. Det var på ingen måde sjovt at tage den beslutning, for det er jo mennesker, som jeg møder jævnligt i restauranterne. Men det skulle jo løses," siger Anders Nikolaisen til Børsen.
Anders Nikolaisen siger desuden, at virksomheden er begyndt at ansætte en del af de fyrede medarbejdere tilbage.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025