Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den Gamle Kro i Odense er gået konkurs. Det skriver forpagterne Jens Møhring Madsen og Tina Madsen på restaurantens hjemmeside. Her bliver det gjort klart, at nedlukningen af Danmark blev det afgørende stød i en nedadgående kurve, der begyndte allerede, da de kinesiske rejseselskaber blev væk som følge af corona-virussen, skriver Fyens Stiftstidende.

Forpagterparret skriver således:

"Kære Venner og Gæster. Vi har i dag for sidste gang lukket døren bag os på Den Gamle Kro. Vi indgiver i dag konkursbegæring efter 12 år som forpagtere af dette dejlige sted. De seneste uger med nedlukningen på grund af Corona har kostet meget dyrt (og for os begyndte det før nedlukningen, idet for eksempel kinesiske rejseselskaber blev væk). Der kommer til at gå mange måneder, inden en branche som vores bliver rentabel igen - især i Odense med opgravningen af Thomas B. Triges Gade og de senere år mange flere restaurant-pladser."

McDonald's restauranter fik overskud

Manden i front for 11 danske McDonald's restauranter havde i sommer flere end 1000 ansatte på lønningslisten. Fire nye lokationer er i porteføljen, og kunderne strømmer til fra nær og fjern.

Log ind