Sushirestauranten Nara overtager et lejemål i midten af Esbjerg, skriver Vafo.dk.

Den succesfulde sushi-restaurant åbnede for et par år siden i Vejle og trods hård konkurrence fra flere andre sushirestauranter i byen og med op imod 300 pladser i den toetagers restaurant i Vejles centrum har stedet kørt med fulde huse.

Bag Nara Sushi i Vejle står kinesiske Honglian Chen og en partner, og stedet bygger på et koncept, de har taget med sig fra sushirestauranten Osaka Sushi, der ligger i København. Osaka Sushi var den tredje restaurant herhjemme som for mere end ti år siden begyndte med running sushi, hvor gæsterne løbende bestiller, hvad de vil spise, så al sushien er frisklavet.

I Esbjerg, hvor man får omkring 150 pladser og udendørsservering, kommer en tredje partner med om bord, men konceptet er det samme.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne