Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sushirestauranten Nara overtager et lejemål i midten af Esbjerg, skriver Vafo.dk.

Den succesfulde sushi-restaurant åbnede for et par år siden i Vejle og trods hård konkurrence fra flere andre sushirestauranter i byen og med op imod 300 pladser i den toetagers restaurant i Vejles centrum har stedet kørt med fulde huse.

Bag Nara Sushi i Vejle står kinesiske Honglian Chen og en partner, og stedet bygger på et koncept, de har taget med sig fra sushirestauranten Osaka Sushi, der ligger i København. Osaka Sushi var den tredje restaurant herhjemme som for mere end ti år siden begyndte med running sushi, hvor gæsterne løbende bestiller, hvad de vil spise, så al sushien er frisklavet.

I Esbjerg, hvor man får omkring 150 pladser og udendørsservering, kommer en tredje partner med om bord, men konceptet er det samme.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind