Sushirestauranten Nara overtager et lejemål i midten af Esbjerg, skriver Vafo.dk.

Den succesfulde sushi-restaurant åbnede for et par år siden i Vejle og trods hård konkurrence fra flere andre sushirestauranter i byen og med op imod 300 pladser i den toetagers restaurant i Vejles centrum har stedet kørt med fulde huse.

Bag Nara Sushi i Vejle står kinesiske Honglian Chen og en partner, og stedet bygger på et koncept, de har taget med sig fra sushirestauranten Osaka Sushi, der ligger i København. Osaka Sushi var den tredje restaurant herhjemme som for mere end ti år siden begyndte med running sushi, hvor gæsterne løbende bestiller, hvad de vil spise, så al sushien er frisklavet.

I Esbjerg, hvor man får omkring 150 pladser og udendørsservering, kommer en tredje partner med om bord, men konceptet er det samme.

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne