Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.
Det skriver TV2 Bornholm på sin hjemmeside.
Hallegaard, der ligger ved Østermarie, er indtil nu blevet drevet af Jørgen Toft Christensen, som i 2017 udvidede sit pølsemageri og sin gårdbutik med et slagtehus.
Mens projektet var på vej, fortalte Jørgen Toft Christensen i 2016 til Food Supply, at "når man køber et superlækkert stykke hereford-kød fra Hammershus, så føles det ærgerligt at fortælle kunden, at det er slagtet på Sjælland".
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025