Fra 1. oktober er det 38-årige Jakob Volquards Harreby, der skal være såkaldt General Manager for Food & Beverage, hvor han får det overordnede ansvar for Tivolis egne restauranter, caféer, fastfood, barer, isboder, slikboder og konditorier. Det fremgår af en meddelelse sendt til FødevareWatch.

Jakob Volquards Harreby kommer fra et job som distriktschef for Lagkagehuset. Tidligere har han været beskæftiget hos en lang række andre F&B-enheder i blandt andet Meyers Deli & Bageri og på Nørrebro Bryghus.

"Med Jakob Volquards Harreby på posten har vi fået en fantastisk dygtig General Manager til F&B med masser af ideer og ledelsesmæssig bagage. Vi ser frem til samarbejdet med Jakob, og jeg er sikker på, at han med sikker hånd kan realisere Tivolis fremtidige visioner på det gastronomiske område der om noget er en del af Tivolis DNA," siger Tivolis direktør Lars Liebst.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Her er fremtidens 50 bæredygtige fødevarer

Den globale fødevareproduktion og det globale fødevarespild sætter særdeles store aftryk, når det skal gøres op, hvor, hvem og hvad der udleder de største mængder CO2 i klodens atmosfære.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne