Da nyheden om, at Randers Street Food ville blive til virkelighed blev bragt for nogle måneder siden, blev der travlt hos Nicolai Michaelsen og de øvrige samarbejdspartnere bag ideen. Det skriver Randers Amtsavis ifølge Fødevarewatch.dk.

I det første døgn henvendte omkring 30 folk sig, som gerne ville høre mere eller lægge en billet ind på en stadeplads i det tidligere sukkerlager på havnen, og siden er listen over interesserede blevet udvidet til mellem 70 og 80 navne.

"Det har været mega overvældende. Næsten halvdelen af alle restauranter i Randers har henvendt sig, ligesom der er mange aktører fra det lokale opland som Grenaa og Viborg iblandt. Men der er også kommet henvendelser fra folk i Aalborg og andre større byer," siger Nicolai Michaelsen til avisen.

Har du fået læst?

Aalborgs nye restaurant med dansk mad var et impulskøb

Ejeren af den spritnye restaurant Potten og Panden i Aalborg vil godt indrømme, at det er lidt af en tilfældighed, at den findes. Søren Schack Hansen, som også ejer Café K, havde nemlig oprindeligt helt andre planer, skriver Randers Amtsavis.

Forvandling fra tog til restaurant er i fuldt sving

Der arbejdes ihærdigt på at forvandle de to MR-togsæt i Sporbyen Scandia til restaurant og festlokaler. En lille hård, men særdeles stabil kerne på 10-12 frivillige tidligere togfabrikmedarbejdere, sætter en ære i at arbejde på sagen, skriver Randers Amtsavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne