Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da nyheden om, at Randers Street Food ville blive til virkelighed blev bragt for nogle måneder siden, blev der travlt hos Nicolai Michaelsen og de øvrige samarbejdspartnere bag ideen. Det skriver Randers Amtsavis ifølge Fødevarewatch.dk.

I det første døgn henvendte omkring 30 folk sig, som gerne ville høre mere eller lægge en billet ind på en stadeplads i det tidligere sukkerlager på havnen, og siden er listen over interesserede blevet udvidet til mellem 70 og 80 navne.

"Det har været mega overvældende. Næsten halvdelen af alle restauranter i Randers har henvendt sig, ligesom der er mange aktører fra det lokale opland som Grenaa og Viborg iblandt. Men der er også kommet henvendelser fra folk i Aalborg og andre større byer," siger Nicolai Michaelsen til avisen.

Se også

Ejerkifte på Hotel Kronjylland efter tre årtiers udvikling

Efter 34 år med ejerskab og investeringer i hotellets udvikling, har Cepheus solgt Hotel Kronjylland i Randers. Hotellet har i perioden opnået en markant position som boutiquehotel og er gentagne gange blevet anerkendt for sin kvalitet og gæstetilfredshed.

Log ind