Da nyheden om, at Randers Street Food ville blive til virkelighed blev bragt for nogle måneder siden, blev der travlt hos Nicolai Michaelsen og de øvrige samarbejdspartnere bag ideen. Det skriver Randers Amtsavis ifølge Fødevarewatch.dk.

I det første døgn henvendte omkring 30 folk sig, som gerne ville høre mere eller lægge en billet ind på en stadeplads i det tidligere sukkerlager på havnen, og siden er listen over interesserede blevet udvidet til mellem 70 og 80 navne.

"Det har været mega overvældende. Næsten halvdelen af alle restauranter i Randers har henvendt sig, ligesom der er mange aktører fra det lokale opland som Grenaa og Viborg iblandt. Men der er også kommet henvendelser fra folk i Aalborg og andre større byer," siger Nicolai Michaelsen til avisen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Forvandling fra tog til restaurant er i fuldt sving

Der arbejdes ihærdigt på at forvandle de to MR-togsæt i Sporbyen Scandia til restaurant og festlokaler. En lille hård, men særdeles stabil kerne på 10-12 frivillige tidligere togfabrikmedarbejdere, sætter en ære i at arbejde på sagen, skriver Randers Amtsavis.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne