Nogle af restaurationsbranchens mest prestigefyldte priser tilfaldt Nordjylland, da foreningen Danske Madanmeldere havde inviteret til gallamiddag på Hotel- og Restaurationsskolen i Valby, skriver Nordjyske 

Nam - social dining & drinks fra Aalborg vandt prisen som Årets Bistro. 

Svend Rasmussen  har været i Aalborg for at spise på Nam, og han sagde sådan, da han uddelte prisen til køkkenchef Kim Jeppesen. 

”Nordjyske råvarer og asiatiske køkkener i myriader. Kim Jeppesen med vietnamesisk far gør det gode og frække ved utallige asiatiske kendis- og moderetter fra Korea, Thailand, Japan og Laos - leger med fingerspisning og ultradanske rodfrugter - bruger specielt de strutfriske fisk fra Hirtshals, råmarinerer, chilikrydrer og lægger det hele ind i streetog urban-indretning tilsat cocktails, så Hemingway græder. Tilberedningerne er gourmetpræcise, men vi er helt nede på jorden - det er bistro gone global, sagde Svend Rasmussen. 

Der var også hæder til den 73-årige Michel Michaud, der har arbejdet i branchen i hvert fald i 60 år. Formand for DanskeMadanmeldere, Søren Frank fra Berlingske, fortalte om baggrunden for at tildele Årets Gericke til Michaud, der i sin karrieres efterår arbejder på Ruths Hotel. 

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne