Nogle af restaurationsbranchens mest prestigefyldte priser tilfaldt Nordjylland, da foreningen Danske Madanmeldere havde inviteret til gallamiddag på Hotel- og Restaurationsskolen i Valby, skriver Nordjyske 

Nam - social dining & drinks fra Aalborg vandt prisen som Årets Bistro. 

Svend Rasmussen  har været i Aalborg for at spise på Nam, og han sagde sådan, da han uddelte prisen til køkkenchef Kim Jeppesen. 

”Nordjyske råvarer og asiatiske køkkener i myriader. Kim Jeppesen med vietnamesisk far gør det gode og frække ved utallige asiatiske kendis- og moderetter fra Korea, Thailand, Japan og Laos - leger med fingerspisning og ultradanske rodfrugter - bruger specielt de strutfriske fisk fra Hirtshals, råmarinerer, chilikrydrer og lægger det hele ind i streetog urban-indretning tilsat cocktails, så Hemingway græder. Tilberedningerne er gourmetpræcise, men vi er helt nede på jorden - det er bistro gone global, sagde Svend Rasmussen. 

Der var også hæder til den 73-årige Michel Michaud, der har arbejdet i branchen i hvert fald i 60 år. Formand for DanskeMadanmeldere, Søren Frank fra Berlingske, fortalte om baggrunden for at tildele Årets Gericke til Michaud, der i sin karrieres efterår arbejder på Ruths Hotel. 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne