Hvad var den helt konkrete årsag til, at én af den franske mesterkok Marc Veyrats restauranter tidligere i år fik frataget sin tredje michelinstjerne? Det spørgsmål har han efter gentagne henvendelser ikke kunnet få svar på fra folkene bag den røde madbibel. Derfor har han nu valgt at gå rettens vej og sagsøge den verdensberømte michelinguide. Det skriver flere franske medier, ifølge Finans.dk.

Ifølge Marc Veyrats advokat, Emmanuel Ravanas, har kokken "på venlig vis" forsøgt at blive klog på "de objektive grunde bag denne beslutning, som har berørt ham både personligt og professionelt", da hans restaurant La Maison des Bois (Træhuset, red.) i byen Manigod i Alperne blev nedgraderet til to stjerner i 2019-guiden.

Ét af de helt store kritikpunkter fra stjernekokkens side har været, at michelinguiden skulle have anklaget ham for at have brugt cheddarost i restaurantens berømte ostesoufflé. Det kom frem allerede tilbage i juli, hvor Veyrat ligeledes skabte overskrifter i den franske presse, da han anmodede Michelin om helt at fjerne restauranten fra guiden.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne