McDonald’s lancerede i januar kampagnen Happy Meal Readers, hvor familierne altid har muligheden for at vælge en børnebog i stedet for et stykke legetøj. Målsætningen er at bidrage til at øge læselysten hos de danske børn, og McDonald’s forventer at uddele omkring 600.000 bøger alene i år. Kampagnen er blandt andet blevet lanceret gennem reklamefilm med Sofie Linde, skriver Middelfartavisen.dk.

Analysefirmaet Moos-Bjerre har evalueret kampagnen som en læseindsats og hæfter sig ved flere positive og spændende resultater.

”Der er interessante indikatorer på, at bogen når ud til grupper i samfundet, som ofte er underrepræsenteret i andre læsningsrettede indsatser. Undersøgelsen finder således for eksempel, at forældre med folke- og grundskolebaggrund uden videre uddannelse er blandt de grupper, hvor flest svarer, at de har talt om bogen efterfølgende. Vi vurderer derfor, at kampagnen har stort potentiale for at være en effektfuld læsestimulerende indsats”, siger adm. direktør og partner hos Moos-Bjerre A/S, Michael Moos-Bjerre.

Læs mere om historien her.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne