Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en tid, hvor vi febrilsk søger løsninger på tidens åbenlyse klima, biodiversitets- og drikkevandsudfordringer, er fødevareområdet enormt spændende at være i, mener Michelin-kokken Christian Puglisi i en kronik i Politiken.
”Vi, der har vores daglige virke her, mærker en stigende forventning til den nye regering, der melder så ambitiøst ud på klimaområdet. Klimaet skal ikke nøjes med lappeløsninger – vi skal finde nye veje for en hverdag med mindre forbrug og mere kvalitet. Det gør sig gældende inden for transport, landbrug og i særdeleshed inden for fødevaresektoren”, skriver han.
Han mener, at landbrugets forståelse for gastronomisk kvalitet står i stærk kontrast til, hvad danskerne i stigende grad ønsker. Budskabet lyder, at vi skal gøre gastronomien til et folkeligt projekt, der kan nå ud i alle kroge af landet og løsne op for de skatte, vi gemmer på.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025