Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I en tid, hvor vi febrilsk søger løsninger på tidens åbenlyse klima, biodiversitets- og drikkevandsudfordringer, er fødevareområdet enormt spændende at være i, mener Michelin-kokken Christian Puglisi i en kronik i Politiken.

”Vi, der har vores daglige virke her, mærker en stigende forventning til den nye regering, der melder så ambitiøst ud på klimaområdet. Klimaet skal ikke nøjes med lappeløsninger – vi skal finde nye veje for en hverdag med mindre forbrug og mere kvalitet. Det gør sig gældende inden for transport, landbrug og i særdeleshed inden for fødevaresektoren”, skriver han.

Han mener, at landbrugets forståelse for gastronomisk kvalitet står i stærk kontrast til, hvad danskerne i stigende grad ønsker. Budskabet lyder, at vi skal gøre gastronomien til et folkeligt projekt, der kan nå ud i alle kroge af landet og løsne op for de skatte, vi gemmer på.

Læs hele kronikken her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind