På Marienlyst Strandhotel ønsker de at skabe et fuldkomment konferencekoncept for deres konferencegæster. Det skal fremadrettet ske med teambuildingleverandør, CoastZone, der med sine mere end 15 års erfaring.

Strandhotellets samarbejde med CoastZone vil først og fremmest handle om tryghed og kunden, men hvor det samtidig er muligt at skræddersy et skarpt konferencekoncept, der er målrettet modtageren, og som giver et fuldt og effektivt udbytte for både den enkelte og virksomheden.

”Vi har nu fået Danmarks absolut stærkeste og mest kompetente spiller med på holdet, og det er vi ekstremt stolte over. Vi glæder os meget til at vores konferencegæster kommer til at nyde godt af CoastZones store erfaring og vores fantastiske rammer og omgivelser – både tæt på Marienlyst Strandhotel og i lokalområdet,” fortæller Charlotte Frederiksen, der er Produkt og Marketingschef på Marienlyst Strandhotel.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne