På Marienlyst Strandhotel ønsker de at skabe et fuldkomment konferencekoncept for deres konferencegæster. Det skal fremadrettet ske med teambuildingleverandør, CoastZone, der med sine mere end 15 års erfaring.

Strandhotellets samarbejde med CoastZone vil først og fremmest handle om tryghed og kunden, men hvor det samtidig er muligt at skræddersy et skarpt konferencekoncept, der er målrettet modtageren, og som giver et fuldt og effektivt udbytte for både den enkelte og virksomheden.

”Vi har nu fået Danmarks absolut stærkeste og mest kompetente spiller med på holdet, og det er vi ekstremt stolte over. Vi glæder os meget til at vores konferencegæster kommer til at nyde godt af CoastZones store erfaring og vores fantastiske rammer og omgivelser – både tæt på Marienlyst Strandhotel og i lokalområdet,” fortæller Charlotte Frederiksen, der er Produkt og Marketingschef på Marienlyst Strandhotel.

Har du fået læst?

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne