Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At lave mad er ikke bare et job, det er hans liv – og den store passion for gode råvarer og smagssammensætninger blev fredag honoreret, da Marc Kaalund modtog Oluf Brønnums Fonds Talentpris VEST.
”Det er en kæmpe ære, og jeg er virkelig taknemmelig. Det betyder helt utrolig meget med sådan en anerkendelse,” lød det fra Marc Kaalund umiddelbart efter prisoverrækkelsen. Han ved allerede, hvad de 50.000 kroner skal bruges til.
(artiklen fortsætter under billedet)
”Pengene er en kæmpe hjælp til min drøm om at komme til Kina. Jeg vil gerne på kokkeskole derovre og prøve at arbejde i en kinesisk restaurant. Jeg har været i Kina en gang før, og synes den kinesiske madkultur er rigtig spændende,” fortalte den glade prisvinder.
22-årige Marc Kaalund, der arbejder på Restaurant Uafhængig, har stået i lære på Hotel & Restaurant Fru Larsen. Og også i fritiden har han altid gang i noget med mad. Hvad enten han træner til konkurrencer eller prøver nye ting af derhjemme i sit eget køkken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles opråb mod ulovlig udlejning
21-10-2025
-
McDonald’s topper danskernes liste over to-go-kaffe
21-10-2025
-
Comwell åbner luksushotel i historisk bankbygning i København
21-10-2025
-
Airbnb under skærpet EU-lup: Udlejning skaber ustabilitet
21-10-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen når ny august-rekord
21-10-2025
-
CORI Hornbæk Hotel indtræder i eksklusiv sammenslutning og får ny direktør
21-10-2025
-
Familiedrevet hotel på Lolland-Falster sat til salg for 27 mio. kr.
21-10-2025
-
Ny besøgsrekord i Djurs Sommerland trods regn og grå skyer
21-10-2025
-
Nets: Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay
21-10-2025