Hofkok, kroejer, årets kok og ejer af Restaurant Pasfall. Sådan lyder nogle af de mange titler, som Thomas Pasfall har erhvervet sig på den gastronomiske rejse, og snart kan han skrive 30 års kokkejubilæum på CV ́et, skriver Fyns Amtsavis.

Da han som 24-årig bliver udvalgt til hofkok på Kongeskibet Dannebrog, har han allerede erfaring med krævende arbejde og lange arbejdstider. Nu står der også erhvervserfaring fra en 2-stjernet Michelinrestaurant i Wiesbarden på CV ́et. Thomas Pasfall viderefører sin passion for madlavning til kongeskibet og erobrer da også de kongelige madhjerter.

”Mange gange stod prinsgemalen op klokken 4 om morgenen for at gå i land, fordi han skulle på jagt, og så skulle han have morgenmad der. Når han kom hjem klokken 10 om formiddagen, skulle han spise igen. Så var der måske inviteret 40 gæster til middag om aftenen, og så skulle jeg levere varen igen - og så skulle de også lige have natmad. Så inden jeg fik set mig om, havde jeg haft en arbejdsdag fra klokken 4 om morgenen til klokken 2 om natten. Men sådan var det, og jeg stillede ikke spørgsmål ved det. For jeg fik så mange oplevelser ved det, og hvor ofte får man lige lov til at lave mad til kongen af Jordan”, smiler Thomas Pasfall.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne