“Affordable luxury” kan vel bedst oversættes som luksus, der er til at betale. Det er samtidig mottoet bag restaurant-iværksætterne fra Eat Your Heart Out.

De driver i forvejen står bag succeserne MES, MEILLE, og Salon 39 og har kokken Mads Rye Magnusson som frontmand.

Fællesnævneren her er at overstige folks forventninger ved at lave god mad til overraskende lave priser, og nu har de en ny restaurant på trapperne – direkte fra Italien.

Den hedder Spazio 26 og ligger et stenkast fra Kongens Nytorv. Køkkenchefen hedder Aniello De Muro og er fra Napoli.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne