Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

“Affordable luxury” kan vel bedst oversættes som luksus, der er til at betale. Det er samtidig mottoet bag restaurant-iværksætterne fra Eat Your Heart Out.

De driver i forvejen står bag succeserne MES, MEILLE, og Salon 39 og har kokken Mads Rye Magnusson som frontmand.

Fællesnævneren her er at overstige folks forventninger ved at lave god mad til overraskende lave priser, og nu har de en ny restaurant på trapperne – direkte fra Italien.

Den hedder Spazio 26 og ligger et stenkast fra Kongens Nytorv. Køkkenchefen hedder Aniello De Muro og er fra Napoli.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind