Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
“Affordable luxury” kan vel bedst oversættes som luksus, der er til at betale. Det er samtidig mottoet bag restaurant-iværksætterne fra Eat Your Heart Out.
De driver i forvejen står bag succeserne MES, MEILLE, og Salon 39 og har kokken Mads Rye Magnusson som frontmand.
Fællesnævneren her er at overstige folks forventninger ved at lave god mad til overraskende lave priser, og nu har de en ny restaurant på trapperne – direkte fra Italien.
Den hedder Spazio 26 og ligger et stenkast fra Kongens Nytorv. Køkkenchefen hedder Aniello De Muro og er fra Napoli.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025