Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

Det er baggrunden for en eksklusiv workshop, som branchesammenslutningen Danske Konferencecentre nu afholder i samarbejde med mødeindustriens internationale organisation, IACC (International Association of Conference Centres). De to organisationer samarbejder tæt, og 67 af de flere end 100 partnere i Danske Konferencecentre er også medlemmer af IACC.

“IACC laver hvert år en undersøgelse, Meeting Room of the Future, som ser på trends og tendenser i mødeindustrien. Den seneste undersøgelse, som både fortæller noget om mødedeltagernes forventninger og konferencestedernes muligheder, er udgangspunktet for vores workshop, hvor IACC’s CEO, Mark Cooper, er tovholder i et panel med mødeeksperter og repræsentanter fra danske konferencesteder,” fortæller direktør i Danske Konferencecentre Marlene H. Sylvester-Hvid.  

Workshoppen finder sted hos IDA Conference i København den 31. oktober og er primært for mødebookere med ansvar for mange og større arrangementer. Marlene H. Sylvester-Hvid forventer, at der bliver rift om det begrænsede antal pladser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne