Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

Det er baggrunden for en eksklusiv workshop, som branchesammenslutningen Danske Konferencecentre nu afholder i samarbejde med mødeindustriens internationale organisation, IACC (International Association of Conference Centres). De to organisationer samarbejder tæt, og 67 af de flere end 100 partnere i Danske Konferencecentre er også medlemmer af IACC.

“IACC laver hvert år en undersøgelse, Meeting Room of the Future, som ser på trends og tendenser i mødeindustrien. Den seneste undersøgelse, som både fortæller noget om mødedeltagernes forventninger og konferencestedernes muligheder, er udgangspunktet for vores workshop, hvor IACC’s CEO, Mark Cooper, er tovholder i et panel med mødeeksperter og repræsentanter fra danske konferencesteder,” fortæller direktør i Danske Konferencecentre Marlene H. Sylvester-Hvid.  

Workshoppen finder sted hos IDA Conference i København den 31. oktober og er primært for mødebookere med ansvar for mange og større arrangementer. Marlene H. Sylvester-Hvid forventer, at der bliver rift om det begrænsede antal pladser.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne