Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

Det er baggrunden for en eksklusiv workshop, som branchesammenslutningen Danske Konferencecentre nu afholder i samarbejde med mødeindustriens internationale organisation, IACC (International Association of Conference Centres). De to organisationer samarbejder tæt, og 67 af de flere end 100 partnere i Danske Konferencecentre er også medlemmer af IACC.

“IACC laver hvert år en undersøgelse, Meeting Room of the Future, som ser på trends og tendenser i mødeindustrien. Den seneste undersøgelse, som både fortæller noget om mødedeltagernes forventninger og konferencestedernes muligheder, er udgangspunktet for vores workshop, hvor IACC’s CEO, Mark Cooper, er tovholder i et panel med mødeeksperter og repræsentanter fra danske konferencesteder,” fortæller direktør i Danske Konferencecentre Marlene H. Sylvester-Hvid.  

Workshoppen finder sted hos IDA Conference i København den 31. oktober og er primært for mødebookere med ansvar for mange og større arrangementer. Marlene H. Sylvester-Hvid forventer, at der bliver rift om det begrænsede antal pladser.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Verdens største ungdomsorganisation kalder til kongres i Aarhus

Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne